Problem med en Chrysler Sebring

Chrysler Sebring tillverkades i tre separata faser 1995-2010. På modeller tillverkade från 1996 om en OBD dator upptäcker problem med bilens system och startar kontrollera motorn ljus när det behövs för att låta dig veta om bilen har ett problem. En enkel dator diagnos kommer att ge dig en kod som kan laddas ner och anpassas till felsökning koder i din instruktionsbok för att ta reda på vad problemet är med din Sebring. Saker du behöver
OBD auto diagnosverktyg
Visa fler instruktioner
1

lokalisera och ta bort locket från säkringsdosan på Sebring. Hitta porten OBD dator på ditt fordon, detta kommer att vara i säkringsskåpet och har en multipel-stifts port. Anslut diagnosverktyget i porten och vrid nyckeln åt höger men inte starta bilen.
2

Slå på diagnostiskt verktyg, enligt tillverkarens anvisningar, och vänta på att hämta sig besväret kod. Verktyget kommer brukar säga "OK" eller något motsvarande när koden har rätt ned.
3

Koppla bort verktyget från hamnen och sätt tillbaka locket säkringsdosan. Rulla ner på menyn till diagnostiskt verktyg för att där det står "hämta koden." Hitta koden eller koderna som lagras i datorn som är källan till "check engine" lampan på instrumentpanelen.
4

Matcha dessa nedladdade koder till felsökning koder i bilens handbok att avgöra vilka problem datorn har diagnostiserats. Reparera eller byt ut dessa delar som behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67891.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.