1986 Toyota Pickup Förgasarproblem

Toyota pickups har ett rykte som nästan oförstörbar. Även om det är sant att de går tusentals miles med liten eller ingen uppmärksamhet, de har sina egenheter. Toyota förgasare, i synnerhet, kan vara lite noga. Igensatt Jets

Liksom alla förgasare, är en på din Toyota lastbil benägna att igensatta munstycken. En tillfällig spray renare ned i halsen kan hjälpa, eller prova en burk av bränsle tillsats vartannat oljebyte.
Vakuum Läckor

särskilt uppmärksamma vakuumledningarna mellan förgasaren och ventilkåpan på dessa små lastbilar, där den höga värmen kan få dem att lossna eller hårdna och spricka. Kontrollera också mellan motorn och fender väl för linjer som tenderar att få ut av misstag under ett oljebyte eller annan tjänst.
Float Troubles

Problem med float kan orsaka dålig gasrespons och en mängd andra elände. Kontrollera synglaset på flottören skål om din modell har en, bränslet ska ligga mellan markeringarna. Annars, dra av toppen och kolla flottören nivå med en mätare. Kontrollera också att flottören inte sticker eller läcker.
Utslitna delar

småningom, måste även en Toyota förgasare en ombyggnad. Se till att du får ett bra kit med fullständiga instruktioner. Satsen bör också innehålla en nål och säte ventil och en accelerator pump membran, två av de mest problemfria utsatta delar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67151.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.