Ingen ström vid bränslepumpen i min Mercedes 190

Mercedes 190 måste ha makten vid bränslepumpen när du slår bilen på. Utan el, kommer pumpen inte fungerar, och därför kommer motorn inte att fungera. Problemet kan vara enkel och lätt fast. Genom att köra några enkla diagnostiska prov, kanske du kan lösa problemet med varför din bränslepumpen inte får någon ström. Korrosion på kopplingar

Leta efter enkla lösningar först. Kom ihåg kraften måste färdas från batteriet genom en mångfald av kontakter för att slutligen nå din bränslepump. Bilens underrede, av naturen, är ständigt utsatta för fukt. Enligt tekniker på Autobahn, kan en Mercedes utsatta för endast 6 inches vatten tåla vatten skador på elektriska komponenter. Koppla bort batteriet och rengör alla de elektriska kontakterna genom vilken makt. Använd ett milt lösningsmedel, såsom en blandning av bakpulver och vatten och en tandborste. Skölj anslutningarna med vatten, och föna dem med en hårtork. Anslut batteriet och testa systemet för att se om du har löst problemet.
Trasig säkring

För en annan enkel lösning, titta på gruppcentralen och observera om bränslepumpens säkring har gått. Om så är fallet, är en trasig säkring ett symptom på ett problem, men inte själva problemet. Du måste avgöra varför säkringen blåste, som du bara kan göra genom att utföra en specialiserad testutrustning. (Du bör ha en fördjupad kunskapsbas auto elektriska system.) En kvalificerad fordonsindustrin elektriker ska kunna hitta orsaken till problemet. .
Kabelbrott

Wires paus från tid till annan, och en enkel kabelbrott bryter elektriska flödet till bränslepumpen. Titta på alla kablar noga. Om du hittar en trasig tråd, koppla bort batteriet och skarva kabeln tillbaka tillsammans. Om du inte är bekväm med skarvning, se det här jobbet till en kvalificerad bil tekniker.
Bränslepumpens relä

bränslepumpens relä kan ha gått dåligt. För att testa det, behöver du ett test ljus, finns på alla Biltema. Med nyckeln påslagen, bör du ha makt före och efter stafetten. Tryck sonden slutet av testet ljus till input och output sidan. Om du har makt endast vid ingången, bot inte på utgången, har reläet gått sannolikt dåligt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66923.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.