Hur Testa bränsletrycket i en 1998 Chrysler Concorde

Den 1998 Chrysler Concord, liksom de flesta insprutat bränsle bilar, använder en in-tank elektrisk bränslepump som ger bränsle vid högt tryck och volym att leverera motorns bränsle under hela sin operativa intervallet. När bränslepumpen slits genom normal användning börjar att förlora förmågan att leverera bränsle ordentligt, och symptom som bloggat och stopp kan förekomma. Testa bränsletrycket kommer att avgöra om bränslepumpen levererar korrekt bränsletryck och kontrollera driften av bränsle tryckregulatorn också. Saker du behöver
Bränsle tryckprovare
Visa fler instruktioner
1

Leta bränsle port provtryckning. I 1998 års Concorde, är porten placerad på förarsidan insprutare skena på 3.3l motorer, eller bränsleledningen som ansluter både insprutare skenor nära termostathuset på 3.5L motorer. Fäst testaren bränsletrycket till bränslesystemet genom att skruva testarens slang till testporten.
2

Cykel av tändningslåset och på flera gånger för att avlufta bränslesystemet och lämna nyckeln i " På "position. Observera det tryck som anges på mätaren. Nyckeln-i-motor-off (KOEO) bränsletryck bör vara cirka 50 psi.
3

Starta motorn och läs nyckel-på-motor-drift (KOER) är angivet på mätaren. Den KOER trycket vara 39 psi. Om KOEO trycket är lågt och KOER är korrekt, byt regulatorn bränsletrycket. Om KOER trycket är lågt, byt bränslepumpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66812.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.