Felsökning 2004 Honda VTX 1800 baklyktor

En dåligt fungerande baklykta kan snabbt sätta stopp för ridning din 2004 Honda VTX 1800. Fortsätter att rida med en dåligt fungerande baklykta utgör en säkerhetsrisk för dig och andra förare. Det är också mot lagen i många områden att rida din motorcykel på vägen utan fungerande signaler. Felsökning bakljuset själv kan potentiellt spara pengar i mekaniker avgifter. När du har diagnostiserat problemet kan du avgöra om du kommer att kunna göra reparationer själv, eller om du kommer att behöva ta cykeln till en kvalificerad mekaniker. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller locket bakljuset. Ta bort locket och inspektera glödlampan. Byt ut glödlampan om den är trasig eller sönder. Kontrollera anslutningen kablaget för att se till att anslutningen är säker.
2

Ta bort höger sidokåpa och lokalisera 10 amp säkringen nära batteriet. Byt säkring vid behov. Se också till att alla kabelanslutningar är ordentligt anslutna och oskadade.
3

Kontrollera kabelnätet som körs under bakskärmen. Leta efter tecken på skador på kablarna såsom skärsår och brännskador.
4

Ta din motorcykel till en kvalificerad motorcykel mekaniker om du fortfarande inte kan diagnostisera eller reparera problemet.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66910.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.