Hur att diagnostisera vanliga inriktningsproblem

Det här är inte en vara allt avsluta alla guide till diagnostisera en anpassning problem med din bil, men det kan fungera som en guide till de vanligaste problemen. Saker du behöver: Din bil
Visa fler instruktioner
1

först få i din bil till en enhet. Är det något fel på styrningen? Inte köra rakt? Övervaka vad som händer ser sedan till nästa steg och se om du kan diagnostisera och få en bättre uppfattning om vad som händer.
2

Har bilen kör rakt när ratten vrids? Du har förmodligen en justering problem i ditt kuggstångsstyrning. Du kuggstångsstyrning i kontakten med dina framhjulen med slips länkhuvuden. Dessa slips länkhuvuden är justerbara. De anpassar princip du ratten och framhjulen. De se när din ratten är rak både framhjul och pekade rakt. Vanliga orsaker till att de justeringar som ska bort är att slå potten hål, gnugga upp mot trottoarkanter, och ibland bara bilen vara gamla. Du måste hitta en bil butik med en inriktning maskin att ha detta korrigeras. De flesta butiker har ett, och det är inte så dyrt för en tjänst.
3

Har din bil känsla som dess drar åt ena sidan? Du har förmodligen ett större problem med dina däck. Dess mycket möjligt att en däckets lufttryck är lägre på ena sidan än den andra på framsidan. Också det kan vara att slitbanan på sidan är mycket mer slitna än de andra. Kontrollera att du däck lufttryck och kondition. Även jag har hittat från personligen erfarenhet som helt enkelt rotera dina däck från framsidan till baksidan ibland kan fixa detta problem eller åtminstone ge dig lite mer tid innan att behöva köpa nya däck. Har du
4

onormalt slitage på dina däck? Detta kan vara en knepig situation och kommer att behöva sätta på en anpassning maskin att diagnostisera. I grund och botten när detta händer beroende på var på däcket slitaget är dina dragstänger kan vara ur justering, kan din camber vara ur justering, kan din caster vara ur justering, etc. Du får bilden. Merparten av tiden dess anpassning i dina dragstänger vilket är vad vi förklarat i steg ett. Detta är oftast den vanligaste sak att komma ur justera och är också det enklaste och billigaste att fixa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63849.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.