Hur veta om du har Transmission Trouble

Transmissionen är en viktig del i alla bilar. Däremot tror många människor inte om sin sändning tills de märker något inte står rätt under huven på sin bil. Jobbet med överföringen är att skicka den energi som genereras av motorn, till drivhjulen och att hålla den energin inom rätt varvtal. Inom transmissionen finns det ett antal av växelsystem. När en av dessa redskap system slutar fungera korrekt, kommer du att märka ett antal problem. Håll koll på dessa problem så att du kan rapportera problemet på lämpligt sätt, till din reparation person. Instruktioner
1

Lyssna på alla ljud som du normalt inte skulle höra, kommer från antingen under huven eller från baksidan av din bil. Dessa ljud är något brummande, skrammel, knackar eller gnälla.
2

lägger i drive och tryck ner kopplingspedalen. Meddelande om bilen antingen inte rör sig eller rör sig långsammare än det borde. Samma problem kan uppstå om du placerar din bil i omvänd.
3

titta under bilen för eventuella tecken på vätska läcker. Det är också viktigt att kontrollera transmissionsolja oljestickan varje gång du byter olja. Om det är låg eller lukta bränt, måste den bytas ut.
4

köra bilen en kort sträcka, om möjligt. Om du märker någon halka i skiftande, där bilen antingen skiftar för tidigt eller för sent för den hastighet du kör i, eller om du märker en stark lukt, sluta köra.
5

Ta bilen till en verkstad om Check Engine lampan på instrumentpanelen tänds. Var uppmärksam på om bilen ryck medan antingen parken eller Neutral.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66768.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.