Kan en läckande kylare Orsak En bils värmare till Fel ?

En läckande kylare kan orsaka en rad problem för en bil , även orsakar värmare fel . Även efter att läckan har reparerats, kan problem fortsätta med värmare för ett antal skäl . Låg Kylvätska

Den primära effekten av en läckande kylare sänks kylvätskenivån i kylsystemet . Värmaren ger värme från motorns kylvätska , men om kylvätskenivån är för låg kommer det inte att gå igenom värmeelementet , förhindrar värmaren värms upp . Värmeelementet ger värme till värmaren samt vindrutan defroster .
Air i Kylsystem

En läcka i kylaren resulterar i luft i kylsystemet . Efter kylaren har reparerats och fyllas med kylvätska kan luftfickor kvar i systemet . En luftficka instängd mot termostaten hindrar den från att öppnas , vilket inte bara värmaren inte fungerar , men också hindra motorn från kylningen .
Sedimentuppbyggnad Up
< p > radiator läckor oftast orsakas av inre korrosion av kylarens metall . Denna korrosion kan placera sediment i kylmediet som kan fastna i värmeelementet . Om tillräckligt med sediment byggs upp , kan värmeelementet blir igensatt . Detta förhindrar att kylmedel strömmar genom härden och resulterar i aggregatet inte fungerar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66730.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.