Bad styrstag Symtom på en 1998 Bravada

A 1998 Bravada är en bil, och som alla bildelar går dåligt. Detta är en normal del av åldrandet, eftersom delar slits med konstant gnuggning. Dragstänger faller in i denna kategori. Trots att de internt är smorda, den fett småningom torkar ut, den kulleder börjar slipning, vilket leder till att det inte fungerar. Detta kan vara mycket farligt, eftersom all styrningen går förlorad om den misslyckas. Om du misstänker dålig slips länkhuvuden, kontakta en kvalificerad mekaniker omedelbart. Wheel Shimmy eller Skaka

Detta är ett starkt tecken på en dragstång slut går dåligt. När du kör, börjar ratten att skaka eller shimmy. Det börjar precis som en liten shimmy vid låga hastigheter, och utvecklas till en gradvis sämre skaka som bilen snabbar upp. Även andra problem som böjd fälgar kan vara att skylla, är det alltid bäst att ha styrstag slutar checkat ut och inspekteras av en kvalificerad mekaniker.
Hard Styrning

När du vrider på ratten, känns det lite svårare än vanligt. Det kan finnas en mängd olika orsaker till detta, och dåliga dragstänger kan vara en av dem. Genom att ha din framvagn kontrolleras av en kvalificerad mekaniker, kommer du att kunna berätta om dragstängerna och slips länkhuvuden går dåligt.
Loose Styrning

Enligt AutoZone, är lös styrning ett symptom på slitna eller skadade ändarna tie rod. Detta känns som en "eftersläpning" i ratten mellan gång du slår på den och den tiden bilen faktiskt visar. En annan känsla är att det finns en hel del slarv, eller spela i ratten. Återigen, genom att ha din framvagn inspekteras, kommer en kvalificerad tekniker ska kunna diagnostisera dåliga dragstänger.
Dra åt sidan

När du kör nedför en rak väg, drar din Bravada ständigt till ena eller andra sidan. Detta kan ha en mängd olika orsaker, och en dålig dragstång kan vara ett. Detta gäller särskilt om stången är böjd slår efter ett objekt. På grund av böjen, hjulen går ur läge, vilket drar. Om så är fallet, då stången måste bytas ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65166.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.