Min PT Cruiser startar inte

Elektronik och fordon är upprörande , i bästa fall , när de misslyckas . När slår på strömbrytaren , vrida en nyckel , eller bläddra en switch , är något som förväntas ske . När ingenting händer , är det frazzling , frustrerande och nedslående . Bilar , specifikt PT Cruisers , är en del elektroniskt , så att de kan och kommer att ge efter för problem och helt enkelt inte göra någonting när de viktigaste svängar . Det finns några svar på varför detta händer . Några av dessa svar involverar elektronik i bilen , andra svar involvera anslutningar under huven . Instruktioner
1

Kontrollera batteriet . Leta rätt på batteriet och sedan kontrollera om det har en fabrik genererade termisk wrap . Batterierna kommer inte att starta under extremt kalla förhållanden , och Cruiser verkar vara särskilt kräsen . Kontrollera kablage mellan batteriet och startmotorn . Om detta verkar bra , kan problemet vara ett internt kort inuti batteriet .
2

Kontrollera oljan . Batterier och förrätter är beroende av olja för att hålla bilen från överhettning . Cruisers tenderar att vara ökända för läckande olja , så kolla oljan regelbundet .
3

Kontrollera kylarlocket . Användare din instruktionsbok för att lokalisera kylarlocket . Dessa tenderar att försvagas i Cruisers , vilket gör att bilen överhettas och misslyckas med att starta . Om locket sitter löst eller svag , byt ut den eller helt enkelt dra åt den . Kontrollera kylarlocket och olja locket efter ett besök till mekaniker för att säkerställa att den har installerats ordentligt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66356.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.