Konsekvenser av låg Transmission Fluid

Din överföring är en av de dyraste och viktiga delar av din bil . Byta eller återuppbygga en växellåda kan kosta tusentals dollar , så det lönar sig att underhålla din sändning . Låga nivåer av transmissionsolja kan orsaka en rad långvariga problem med din överföring och kan förkorta dess arbete livslängd . Du bör kontrollera din transmissionsolja regelbundet för att se till att din växellåda har tillräcklig smörjning . Inte Shifting ordentligt

Din sändning kan börja halka eller inte enaging ordentligt om du inte har tillräckligt med transmissionsolja . Detta gör att ditt fordon för att flytta dåligt eller långsamt . Om du har kört din bil under en längre period med otillräcklig vätska , kanske du inte kan lösa skiftande problemet genom att tillsätta vätska .
Överhettning

En av dina transmissionsolja främsta jobb är att hålla din överföring från överhettning . Om du inte har tillräckligt med transmissionsolja , är din överföring sannolikt att överhettas och vitala delar kan brinna upp . Om överföringen är överhettning , får en check engine lampan eller dess motsvarighet visas på instrumentpanelen , eller din bil kan inte flytta korrekt .
Slutsummafel

Kör din bil utan tillräckligt med transmissionsolja under en längre period kan orsaka att transmissionen att sluta arbeta . I denna situation , kan bilen inte flytta eller kanske bara röra sig i en riktning eller i en viss hastighet . Om detta händer , måste du ersätta din sändning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65956.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.