Symtom på Bränslefilter problem

Bränslefiltret är utformad för att hålla föroreningar ur bränslesystemet . Bränsleinjektorn sprutar en fin dimma av bränsle i cylindern ögonblicken innan gnistan tänds . Mynningarna i injektorn är mycket små och kan bli igensatta med smuts och metall skräp i bränslet. Att veta symtomen på en smutsig bränslefilter kan hjälpa dig att eliminera kostsamma reparationer . Motorn går ojämnt

Motorn går ojämnt när den inte får tillräckligt med bränsle in i cylindern . En delvis blockerade bränslefiltret låter lite bränsle i cylindern för att hålla den igång men inte tillräckligt för att hålla den i trim .
Motorn stannar

En motor kommer att avstanna när efterfrågan på bränslesystemet överskrider bränsle som tillförs till cylindern . Acceleration från ett stopp kan leda till att motorn stannar på grund av att motorn inte kan producera tillräckligt med ström för att hålla bilen i rörelse .
Motor Vevar men startar inte
< p > Ett igensatt bränslefilter kommer att begränsa mängden bränsle som sprutas in i cylindern. Om cylindern inte får tillräckligt med bränsle , kommer motorn inte att starta .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66486.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.