Min 2007 Saturn startar inte

Saturn var tidigare en General Motors varumärke . Det upphörde från och med 2009 . Om du har problem med att få din Saturn att starta , det några enkla steg som kan få dig igång igen på nolltid . Kontrollera batteriets
p Om din 2007 Saturnus inte startar , kan det bero på ett urladdat batteri. Valfritt antal saker från en dysfunktionell generatorn att lämna lamporna på natten kan utarma en bils batteri . Du kan testa detta genom att ansluta batteriet till en voltmeter . Om du inte har tillgång till en voltmeter , prova starthjälp batteriet med en annan bil och en uppsättning startkablar .
Kontrollera Fuel


Om batteriet fungerar , se till att bilen har en tillräcklig mängd bränsle i tanken . Om de elektroniska mätarna i bilen fortfarande fungerar , kontrollera bränslemätaren . Om elektroniken inte fungerar , få en bensindunk och lägg en gallon i tanken , sedan försöka starta bilen .
Ring en mekaniker


Om batteriet fungerar normalt och det finns gas i tanken , kan det vara dags att ringa en mekaniker . Du kan behöva vidta åtgärder för att få bilen bogseras in i butiken eller anlita en mekaniker villig att bedöma problemet på plats .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65783.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.