Tecken på dålig Insprutare

En defekt insprutare kan orsaka en rad problem som negativt kan påverka en bils motorns prestanda. Vad som följer är en kortfattad beskrivning av de vanligaste tecknen på en dålig bil insprutare. Grov Tomgångsval

En bil som har en dålig insprutare har ofta en grov, eller hackig tomgång. Bränsleinsprutningsdon ansvarar för insprutning av bränsle direkt in i motorns cylinder där det bränns vid förbränning, om detta bränsletillförsel äventyras, kan en grov tomgång resultera
bränsleläckage

En dålig insprutare kan utveckla sprickor eller brott på sin kropp, speciellt där den ansluter till insugningsröret. Om detta händer, kan bränsle läcka ut på insugningsröret, en händelse som kan både ses och luktade.
Motor Saknad
Motor

saknas, tillsammans med en ojämn tomgång, är ett vanligt symptom på en dålig insprutare. En dålig insprutare kan begränsa eller stoppa bränsleflödet från att injiceras i en motor cylinder ordentligt, vilket negativt kan påverka förbränningen och påverka motorns prestanda, vilket resulterar i saknad, en ojämn tomgång eller misständning.
Engine Böljande

En felaktig insprutare kan orsaka en oregelbunden eller avbryts flödet av bränsle i motorn, ett tillstånd som kan orsaka en motor till surge eller växla mellan högt och lågt varvtal (varv per minut) kontinuerligt under motorns drift. Detta resulterar i en mycket upp-och-ned, hackig läge motordrift.
Dålig gas körsträcka

En läckande eller dåligt fungerande insprutare kan påverka en bils gas körsträcka. En läckande insprutare kan slösa bränsle genom att låta det läcka ut bränsleinsprutningsdonet bostäder istället för att injiceras direkt in i motorn, en dåligt fungerande insprutare kan orsaka för mycket bränsle som ska sprutas in i motorn. Båda villkoren resultat i överskott bränsle slösas bort, vilket i sin tur inverkar negativt gas körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63927.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.