Batteri eller generator Problem med

En bil batteri lagrar energi för att starta fordonet , och generatorn producerar energi när motorn är igång och även laddar batteriet . Problem med endera av dessa komponenter kan hålla ett fordon från att röra sig . Battery Plate Problem

Så småningom kommer ett batteri laddas ur och kan inte laddas . Ett skäl till detta är plattorna inuti batteriet kan bli krönta med sulfat och en avgift kan inte passera genom dem. Plattorna kan även försämra , eller kommer att bli en strömläckage mellan cellplattorna . Den nuvarande läckaget kan orsaka kortslutning .
Spänningsregulator

Spänningsregulatorer förhindrar batteriet från överladdning genom att minska strömmen av elektromagneten som motorn varvtal ökar . Detta begränsar generatorns utgång . I många bilar , är spänningsregulatorn som ligger inne i generatorn. En felaktig spänningsregulator kräver demontering av generatorn för att komma åt den spänningsregulator. En dåligt fungerande spänningsregulator kan gå obemärkt förbi eftersom avgiften varningslampa inte tänds .
Dåligt Laddning Generator

En dåligt laddning eller överbelastad generator kommer att orsaka batteriet slits ut i förtid . Andra symtom är : utanför lamporna kan vara svagt , och avgiften varningslampa på instrumentpanelen kommer att bo på . Motorn kommer att dra långsamt också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65432.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.