Kupévärmare Issues

En bil värmare som inte fungerar är irriterande , men det kan också vara ett tecken på ett motorkylning fråga . När en värmare inte fungerar korrekt , bör problemet identifieras och repareras snabbt innan ytterligare skada är skedd . Läckande Heater

En värmare kan utveckla läckor som orsakar avkylningsvätska att droppa in i kabinen . Detta är till följd av läckor i värmeelementet , en radiator -liknande anordning som värmer luft som används av både värmaren och vindrutan defroster . Radiator stopp läckan kan läggas till kylmediet för att reparera små läckor , men stora läckor kommer att kräva utbyte av värmeelementet .
Värmare blåser kall luft

När en varmare blåser kall luft , är den mest sannolika orsaken låg kylvätska i kylsystemet . Vätskenivån bör kontrolleras och kylaren återfyllas vid behov . Låg kylvätskenivå nivåerna kan antas vara resultatet av en läcka , som bör hittas och repareras för att undvika skador på motorn .
Blower Underlåtenhet

värmare och defroster både dela en fläkt som tvingar luft över värmeelementet och in i passagerarutrymmet . Fel på den elektriska fläkten är mest sannolikt på grund av en utlöst säkring. Positionen för både säkringsdosan och fläktens säkring återfinns i instruktionsboken för fordonet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66711.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.