Hur man byter en 1998 Pathfinder Bose Radio

Det ursprungliga namnet för Nissan bilar var Datsun, men historien går tillbaka längre än så. År 1914 kom tre japanska män samman till en biltillverkare som heter DAT - namnet var en förkortning med den första bokstaven i varje mans efternamn. År 1932 bytte företaget namn från DAT till Datsun. År 1934 blev företaget namn till Nissan Motor Co, tänkte Datsun fortfarande kvar som namn på fordon som tillverkas av företaget. År 1981 började Nissan Motor Co ett världsomfattande marknadsföringskampanj meddelar byte av sin bil s namn till "Nissan." År 1985 släppte Nissan en ny SUV - Pathfinder. Byte av Bose-radio i 1998 Pathfinder är enkel, när du hittar skruvarna streck bezel. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Maskeringstejp
Märkpenna
Visa fler instruktioner
1

Titta på undersidan av instrumentbrädan bezel - den plast trimma runt radio och luftkonditionering kontroller - och hitta de två skruvarna som håller den på instrumentbrädan. Ta bort de två bezel-fästskruvar, med en stjärnskruvmejsel
2

Dra ner på instrumentpanelen bezel uppåt,. Lyssna till de nedre klämmorna knäppte upp. Arbeta dig upp ramen, dra utåt för att frigöra alla dess fästklämmor. Koppla bort kablaget från baksidan av cigarettändaren genom att dra ifrån den cigarettändaruttag.
3

Etikett alla trådarna koppla in den bakre delen av bezel-monterade strömställare, med en märkpenna och maskeringstejp. Tryck på låsknappen på varje bezel-monterade strömställare - varningsblinkers, dimljus och bakre vindrutetorkare - och dra varje sele från växeln. Ta instrumentbrädan bezel och ställa den på en säker plats för att förhindra brott.
4

Ta bort de fyra radio-fästskruvar, med en stjärnskruvmejsel. Dra radio från sitt chassi i instrumentbrädan tills du kan komma åt kablarna på baksidan av radion. Tryck och håll ned låsknappen på varje vita kablage på baksidan av radion, och dra varje sele från radion. Dra antennkabeln - den svarta kabeln - från baksidan av radion. Ta bort radion från Pathfinder
5

Anslut de två kablagen till radions baksida -. De är olika former, så de kan bara koppla in en behållare vardera. Anslut antennkabeln i dess uttag på baksidan av Pathfinder radio.
6

Skjut in radion i sitt chassi i instrumentbrädan, rada upp styrpinnarna med lokaliserings hål i radions konsoler. Dra åt radio-fästskruvar med en stjärnskruvmejsel.
7

Anslut kablage till sina respektive bezel-monterade strömställare, och ta bort etiketterna maskeringstejp. Anslut ledningarna tillbaka till den bakre delen av cigarettändare.
8

Linje metallclipsen på baksidan av instrumentpanelen bezel med spåren i instrumentbrädan. Knacka lätt omkretsen av ramen med handen att engagera klämmorna. Dra åt de två bezel-skruvarna på undersidan av instrumentbrädan bezel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/68342.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.