Hur man installerar en termostat i en 2000 Volkswagen Golf

för 2000 Volkswagen Golf är en stor subcompact bil som har funnit sin väg in i hjärtat på många hängivna Volkswagen ägare. De flesta subcompact bilar tenderar att ha problem med överhettning på grund av sina mindre motorer och radiatorer. Den konstanta uppvärmning och kylning cykler av motorn förorsaka fjädern inuti termostaten att slitas ut snabbt. Byte av slitna termostaten kommer att bidra till att din motor förblir igång under en lång tid framöver. Saker du behöver
2000 Volkswagen Golf termostat
2000 Volkswagen Golf Termostatpackning
Wrench
Bucket
Visa fler instruktioner
1

Följ toppen kylarslangen från kylaren till där den ansluter till motorn. Den metalldel som slangen ansluter kallas termostatlocket. Ta bort de två skruvarna som håller termostathuset på motorn med en skiftnyckel. Lyft slangen vertikalt för att dränera överflödig vätska inuti kylarslangen tillbaka in i kylaren. Detta kommer att förhindra att spilla någon vätska på motorn.
2

Ta bort den gamla termostaten som sitter under termostaten locket med fingrarna. Det är inte bultas på plats och bör komma ut lätt. Placera den nya termostaten på plats.
3

Dra termostaten packningen av Golf motor och ersätta den med en ny. Ibland en gammal packning kan fastna. Om det fastnar, använd en liten skrapa för att dra packningen av motorn. Placera den nya packningen på motorn och linje upp hålen för bultarna termostatlocket med hålen placerade på motorn.
4

Placera termostaten locket på termostaten packningen och skruva tillbaka den i plats. Starta Golf och kontrollera tätningen inte läcker. Om du hittar en läcka du kan använda vissa RTV packning maker på vardera sidan av packningen att bidra till att främja en bättre tätning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64907.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.