Hur fixar oljeläckor

Motor läckor är dåligt för din bil, dåligt för din plånbok och dåligt för miljön. De åtgärder att vidta för att stoppa dem är enkla. Saker du behöver
de verktyg du behöver beror på vilken typ av läckan.
För de flesta läckor kan du få ett stopp läcka produkt för att lägga till din motorolja. För andra kanske du behöver ta det till en mekaniker för att ta reda på var läckan kommer ifrån.
Visa fler instruktioner
1

Den vanligaste orsaken till oljeläckor händer i äldre bilar när motorn sälar bryta down.When detta händer det skapar en klyfta som gör att oljan att sippra out.Taking hand om denna fråga är lika enkelt som en resa till din lokala varuhus eller till närmaste auto del store.Any av de Stoppa läckan produkterna bör hjälpa din läckande situation.Make noga med att följa instruktionerna noga på baksidan etikett stoppa läckan produkt du choose.Most av dem är så enkelt som att hälla dem i motoroljan facket och låta bilen köra på ett tag .
2

näst vanligaste oljeläckage problem kommer från att glömma att ersätta avtappningspluggen efter en DIY oljebyte eller inte gör det tillräckligt stram. Om du är osäker på hur mycket tryck att använda kontrollera din bil ägare manual.If du hade oljebyte göras på en automatisk boutique sedan bara ta bilen tillbaka och förklara vad som händer. De flesta företag kommer att ta hand om problemet utan att debitera dig.
3

För andra oljeläckor du ska ta bilen till en mekaniker. Detta kommer att spara pengar på lång sikt genom att se till att du inte köper en ny motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63888.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.