Felsökning av en Ford Tempo

Ford Tempo såldes 1984-1994 som en två eller en fyra-dörrars sedan. Om du någonsin har ägt en Ford Tempo för någon längre tid, vet du att det så småningom kommer att ge dig problem. De vanligaste problemen associerade med Tempo har att göra med den elektriska och bränslesystem på fordonet. Vissa av dessa problem har blivit så vanliga att de är fabriken återkallelser, är reparation som täcks av någon Ford återförsäljare kostnadsfritt. Instruktioner
1

Vrid tändningslåset för att starta bilen. Om du inte kan starta din bil, och batteriet är fulladdat har du en död switch. Detta är med all sannolikhet, som orsakas av felaktig switch Ford installerat på Tempo i de flesta årsmodeller upp till 1991. Denna fråga kan ersättas utan kostnad under ett fabriken minns.
2

Kontrollera din Ford fan Tempo kylning i fronten av fordonet. Under vintern (om det snöar där du bor), kan is och snö orsakar fläkten att beslagta eller blockera fläktbladen. Detta kan leda till att fläkten överhettas och röker, vilket kan orsaka en elektrisk brand i motorrummet. Denna fråga kan fastställas till en Ford återförsäljare i en fabrik minns. Dealern kommer att installera en bygel sele för att förhindra överhettning av fläkten.
3

Kontrollera din Ford Tempo för pumpar ersättande bränsle som säljs under varumärket Carter, Accuflow, NAPA, Truflow, Parts Depo och delar master. Dessa bränslepumpar tillverkade mellan augusti 2006 och juli 2007 hade betydande problem med passformen på Tempo och kan läcka. Denna fråga kan korrigeras i en fabrik minns med särskild tillverkare av pumpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64478.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.