Återställa P0456 på en Ford

P0456 är en felkod avseende läckor i fordon bränsleångor ledningssystem. Koden sätts ofta av underlåtenhet att korrekt försegla tanklocket efter fyllning av tank, eller lämnar motorn igång när du fyller upp vid bensinstationen. Koden kan också orsakas av en skadad bränsleångor linje, en dålig tätning i utsläpp genom avdunstning systemet, en läcka vid avluftningsventil eller en läcka i ångan kapseln. När du har fastställt orsaken till misslyckandet och korrigerade det, kan du ta bort koden ut. Saker du behöver
Scan verktyget
Visa fler instruktioner
1

Anslut Scan verktyget till Fords diagnostiska port, som ligger bredvid rattstången under förarsidan instrumentbrädan. Hamnen kommer att ha en liten lucka över det med bokstäverna "DTC" präglat på framsidan av omslaget. Drag som täcker upp för att komma åt porten.

Du kan köpa ett felsökningsverktyg på ditt grannskap Biltema. Se till att Scan verktyget du är intresserad av att köpa verk med Ford.
2

Kör ett självtest på systemet genom att följa instruktionerna i din sökverktygen specifik bruksanvisning. När koden läses, se till att P0456 är den enda koden närvarande innan du raderar koderna. Om en annan kod är närvarande, måste du ha det diagnostiseras och åtgärdas innan du radera koderna.
3

Radera koden när du blir ombedd att göra det av felsökningsverktyg. Slutför självtest och koppla bort Scan verktyget. Byt den diagnostiska portskyddet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63651.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.