Felsökning av en Moonroof på en Ford Fusion

Den moonroof på din Ford Fusion kan visa dess ålder om du har ägt den i ett antal år. Ett antal problem kan utvecklas med Fusion moonroof. Skräp kan komma in i moonroof spåret, vilket orsakar läckage, eller att säkringen för taket kan blåsa ut. Oberoende av frågan, kan enkelt troublehsooting lösa de flesta problem med din moonroof. Saker du behöver
Rengöringsborste
Soap
Vatten
Säkring avdragare
Visa fler instruktioner
1

Öppna säkringen panelen under ratten genom att dra ned på panelen.
2

Ta bort säkringen för moonroof med de medföljande säkringen avdragare i gruppcentralen.
3

Kontrollera att metallen remsa i säkringen inte bränns eller bryts. Om det är, byt ut den mot en säkring med samma amperetal.
4

Kontrollera spåret av glastaket. Försök att öppna moonroof och inspektera tätningen är skadad. Om din moonroof har problem med öppning eller stängning, är tätningen ibland den skyldige. Tätningen kan vikas in på spåret eller det kan spricka och skal, vilket gör det svårt för taket att stänga hela vägen.
5

Kontrollera skräp i spåret av glastaket. Smuts och skräp kan hindra taket från att öppna eller stänga ordentligt. Städa ur banan med fingrarna eller en hård borste. Om det finns en hel del skräp i spåret, kan du behöva göra en grundlig rengöring med tvål och vatten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64503.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.