Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man målar på Sikkens

Sikkens färg har använts i lackering bilar och lastbilar i över 100 år och anses allmänt vara en utmärkt kvalitet färg för omlackering ändamål. Liksom andra färger, kan det dock bli nödvändigt att tillämpa måla över toppen av Sikkens finish. Även om detta skulle vara ett problem om Sikkens färg var fortfarande våt, i verkligheten kan du måla över Sikkens när den torkas med något annat färgsystem som du väljer. Allt som krävs är rätt ytbehandling. Saker du behöver
Biltvätt tvål
vatten
Sponge
Rags
vax och fett remover
Gray fordonsindustrin instegsskydd pad
Ytbehandling
Paint
Clear täckfärg
Visa fler instruktioner
1

Rengör bilens yta med tvål, vatten och en ren svamp. Detta bör vara det första steget i en bil färg jobb. Den tar bort smuts och damm som kommer att förorena färgen, och ger konstnären möjlighet att lokalisera eventuella repor eller marker som måste repareras innan applicering av grundfärg.
2

Fukta en trasa med vax och fett remover, samtidigt som en annan trasa torr. Torka av bilen med fuktig trasa, omedelbart torka den våta strimma av vax och fett remover med torr trasa.
3

Scuff den målade ytan av fordonet med den grå bil instegsskydd pad. Detta är tänkt att ta bort glansen från fordonets yta. Glossy färg tillåter inte en sekund baslack att ordentligt hålla sig till det. Med tiden färgskikt appliceras över Sikkens skulle lossnar. När den är klar, torka av ytan igen med vax och smöraren remover.
4

Applicera en ljus klibb lager färg över fordonet efter att den har upprättats. Detta kommer att ge ännu större vidhäftning till de tjockare skikt. Låt klibbiga beläggningen torka i cirka två till tre minuter, och sedan använda den andra, tyngre lager färg över fordonet. Paint från toppen mitten av bilens tak till huven och bål, och sedan slutligen fordonets sidor. Det första lagret bör vara medeltung eller bara tillräckligt tjock för att dölja färgen under det men inte så tung att den körs eller bottnar.
5

Applicera tydlig täckfärg till den andra basen pälsen efter det har fått torka i 15 minuter. Applicera tre medeltunga lager av klar till ytan för att fullständigt inkapsla bilens finish. Låt målgång torka helt innan du vidrör fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63611.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.