Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar Glass Quarter Panel på en Toyota

Om en fjärdedel panel fönster på din Toyota skadas, det är inte bara förringar den övergripande utseendet på din bil, men också kan uttrycka det riskerar att stjälas och skapar en risksituation för passagerarna. En skadad fönster ska bytas ut så fort som möjligt. Proceduren är ganska enkel och kan fyllas i drygt en timme med en person som har grundläggande kunskaper bilverkstäder. Saker du behöver
mattkniv
kryssmejsel
Arbetshandskar
Quarter panel fönster
fönstertätningsenhet
Fönster självhäftande
Trim stick
Show Fler Instruktioner
1

Ange baksätet på din Toyota. Använd en kryssmejsel för att ta bort skruvarna som håller weatherstripping på plats, och lyft weatherstripping bort från fönstret och lägg den åt sidan.
2

Skjut trim stick i fönsterkarmen och haka gummit trim från sina anslutningar. Dra försiktigt gummit trimma bort från fönstret.
3

Använd en vass kniv för att skära bort gummipackningen från hela panelen fönstret. Gör en liten skåra i botten av packningen och arbeta dig runt fönstret skär bort allt av packningen.
4

Ta på skyddshandskar arbetshandskar. Placera ena handen utanför fönsterkarmen. Tryck försiktigt fönstret ur ramen med ena handen och ta med den andra. Placera glaset i din återvinning kan eller ta den till din lokala återvinningsstation.
5

Applicera ett lager av fönster fogmassa runt kanterna på det nya kvartalet panelen fönster. Placera den nya packningen runt kanten av fönsteröppningen och tryck på ramen för att ställa in den stadigt på plats.
6

Placera glaset kvartalet panelen i fönstret packningen. Sätt tillbaka gummi trim runt fönstret kontakterna. Återanslut weatherstripping till fönstret genom att fästa skruvarna med en Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59790.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.