Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur Fit bilglasärendet

Om sprickor uppstått i bilen glas eller sidofönster har brutits, så du måste byta bilens glaset. För att passa bilen glas behöver du rätt utrustning, annars kommer glaset inte vara säker, och detta kan orsaka ytterligare problem, såsom läckage eller flera sprickor. Att förbereda, kontrollera att du har alla de rätta verktygen och be en vän att hjälpa till. Saker du behöver
gummitätning
Tätningsmedel
Självhäftande
bilglas borttagningskniv
Tandborste
Tvättmedel
Visa fler instruktioner
1 < p> Kontakta din mekaniker eller lokala bilreparationer center. Placera en beställning för ersättning glas för ditt fordon genom att ge fabrikat, modell och tillverkningsår för din bil.
2

Köp en ny gummitätning, tätningsmedel och lim från ditt glas leverantör. Be om råd om de bästa tillgängliga produkterna så att du får rätt material för jobbet. Detta är viktigt så att det nya glaset sitter fast ordentligt på plats, utan att läckage eller ramla ut.
3

Ta bort det gamla glaset från ditt fordon. För att uppnå detta använder en speciell kniv vindruta borttagning. Kniven är speciellt utformad för att bända upp vindrutan, kvartal glas eller tillbaka ljus bort från den stödjande gummitätningen. Genom att göra så kan du undvika att skada gummit och krossa glaset av misstag.
4

Byt slitna gummitätningen från runt kanten av glaset och sätta en ny på plats med lim. Avlägsna förseglingen genom att dra bort den från kanten av fönstret eller, alternativt, använd en vindruta tråd för att bända bort den. Montera tätningen med lim och skydda bilen läckor genom att använda ett tätningsmedel runt kanten. Låt limmet och tätningsmedlet torka.
5

Rengör tätningen och fälgen. Även om du har ersatt packningen, är det viktigt att rengöra området så att du får en åtsittande glasbit i området, utan skräp stör. Gör detta genom att skrubba området med en tandborste, vatten och diskmedel. Sedan, låt området torka.
6

Montera glaset i bilen. Be en vän att hjälpa dig att göra detta, eftersom det kräver noggrann precision för att rada upp nya glasbit och montera den i spåret i tätningen.
7

Applicera lim under bård av gummi tätning av fönster och tryck ner den ordentligt. Detta kommer att hålla glaset på plats, samtidigt som fönstret är vattentät. Innan fordonet, låt det torka och rengör området återigen med en tandborste, så att du lämnar en professionell finish på din nyligen monterad bilglas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59701.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.