Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur du manuellt höja en Power Fönster

Om fönsterhissar sluta fungera , kan detta lägga fram ett stort problem , särskilt i dåligt väder . Om det är regn eller snö , kan det göra din enhet omöjligt eller mycket obehagligt åtminstone . I det här fallet , måste du lära dig en enkel teknik för att manuellt ta en power fönster och spara din bil klädsel från ytterligare skador . Instruktioner
1

stabilisera bilen dörren för att hindra den från att röra på sina gångjärn . Öppna den och luta sig mot den inre delen av dörren och placera dig med spärren bredvid bröstet .
2

Ta glaset så det är mellan båda handflatorna . Placera en palm på insidan av fönstret och den andra handflatan på utsidan. Tryck ihop dem ordentligt , så att du har ett fast grepp om glaset .
3

Flytta handflatorna försiktigt uppåt medan du håller glaset ordentligt . Låt inte handflatorna glida på glaset . Elmotorn växlar på bilen kommer att vända , och fönstret ska röra sig uppåt .
4

Skjut fönstret i sin skreva ovanpå dörren . Re - positionen dina händer för att hjälpa skjuta fönstret till toppen och göra en fast tätning . Gummitätningen ska hålla glaset på plats .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59725.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.