Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man fixar ett Spider-Web Spricka i en vindruta

En spindelnätet spricka på vindrutan består av en mittpunkt med mindre sprickor förgrenar sig av det. Detta kan vara en svår typ av crack att fixa, men beroende på tjockleken av sprickan, dess storlek och om det finns några luftfickor i det, kan du fortfarande att kunna minska spindelväv spricka synlighet, om inte eliminera den. Besök din lokala bilverkstad för att köpa ett injicerbart spricka filler. De flesta fyllmedel inkluderar alla nödvändiga verktyg för jobbet. Saker du behöver
Rag
Aceton
Resin crack-filler kit
Tvättsprit
Visa fler instruktioner
1

Håll en trasa över öppnande av en burk aceton. Vrid kan över att dämpa det avsnittet av trasa med aceton. Torka lätt fuktig trasa över spindelnätet spricka för att rengöra det drabbade området av vindrutan. Låt vindrutan torka helt.
2

Avlägsna den medföljande självhäftande remsa av papper uppbackning. Center remsan över spindelväv spricka. Gnid fast den ordentligt på vindrutan med nageln och sedan dra av skyddspapperet på sidan uppåt. Addera 3

Placera den medföljande montering på limmet och använd din nagel för att smörja in plats. Justera kopplingen så det sticker så rakt upp som möjligt.
4

bort plasten sprutans lock och sätt spetsen i armaturen. Håll i sprutan med ena handen och dra sprutan handtag hela vägen upp med den andra handen. Detta skapar ett vakuum tätning mellan den självhäftande remsan och montering och suger eventuella luftbubblor ur spindelväv spricka. Vänta ungefär en minut.
5

Släpp sprutans handtag. Trycket från vakuumet drar ner handtaget och skjut harts i spindelväv spricka. Dra tillbaka handtaget upp och vänta ytterligare en minut innan låta det gå igen. Upprepa ytterligare fyra eller fem gånger för att säkerställa att du fyllde så mycket av spider-web spricka med harts som möjligt.
6

Dra ut sprutan ur kopplingen och dra försiktigt både montering och självhäftande remsa utanför vindrutan. Låt massan härda enligt tillverkarens anvisningar. Använd lite tvättsprit att få bort häftmassa fastnat på vindrutan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59802.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.