Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur Buff Out repor på bilstrålkastare

Bil strålkastare som används för att byggas med glas och var lätt sönder. Sedan 1990 har de flesta strålkastare byggts med en klar, elastisk plast som kallas polykarbonat. Detta material slagtålighet men kan repa på grund av sand och grus nötning. Replacement strålkastare kan bli kostsamt, eftersom många är bara tillgängliga i hela byggsatser snarare än i enskilda delar. Lyckligtvis finns det ett enkelt, kostnadseffektivt sätt att återställa repiga strålkastare i stället för att ersätta dem. Polering kit finns hos din lokala Biltema. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Portable drill
Maskeringstejp
Scratch Remover Review Spray plast renare och skyddande
Cutting skum pad
Finishing skum pad
Microfiber torka trasa
Krok och ögla tallrik med borrskaft
Visa fler instruktioner
1 Maskeringstejp skyddar lack på din bil under polering processen.

Täck området kring strålkastare med maskeringstejp. Detta kommer att undvika att skada lacken när du använder putsning utrustning.
2 En polering krok och ögla stödplatta är tillgänglig för anslutning till din borrmaskin.

Sätt på skyddsglasögon. Fäst kroken och öglan stödplatta till din borrmaskin och dra åt chucken. Fäst dynan skum skärning till fästplattan. Applicera den krämiga scratch remover till skum skärning pad. Slå på din borrmaskin och tryck dynan mot linsen. Polska vänster till höger och upp och ner med hjälp av kanten på dynan för att komma in i kanter och hörn av linsen. Polska efter trettio sekunder. Stäng av borren.
3

Torka linsen med mikrofiberduk. Om scratch kvarstår, upprepa poleringen.
4

Applicera renare spraya plast och Protectant till linsen. Låt torka. Detta kommer att bidra till att skydda bilens strålkastare mot framtida repor. För bästa resultat, undvika att få dina strålkastare blöt i 24 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59618.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.