Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar en Austin Healey Vindruta

Du kan installera en ny vindruta på din sportiga Austin-Healey direkt från hemmet, med vissa leveranser som köpts från någon Biltema. Du kommer att behöva hjälp av en assistent för att slutföra denna uppgift. Spara lite pengar genom att hitta ett kvalitetssystem, som används vindruta från en automatisk haverera gården eller delar säljaren. Det är mycket viktigt att korrekt installera vindrutan så att den verkligen skyddar dig och dina passagerare. Gummipackningen och uretan lim anbringa vindrutan till ramen. Saker du behöver
Gummipackning
Byte vindruta
Vaselin
nylonlina
Arbetshandskar
uretan vindrutan Assistant tätningsmedel
(bär arbetshandskar) katalog
Visa fler instruktioner
1

värma upp ny packning att göra det lösare och lättare att sträcka runt vindrutan. Du kan göra detta genom att sätta den i ett varmt rum eller i solen.
2

Montera gummipackningen runt ersättare vindrutan. Skåran på packningen måste möta utanför Austin-Healey. Kör en tunn sträng av tätningsmedel hela vägen runt den yttersta kanalen av packningen.
3

Torka vaselin på packningen yttre spår, sätta lite extra upptill och nedtill av packningen.
4

Kör en tung nylon sladd i detta yttre spår och lämna ungefär en fot längd på vardera änden av sladden hängande från botten mitten av packningen.

5

Sätta på lite arbetshandskar. Placera vindrutan i Austin-Healey vindruta ram från utsidan av fordonet medan guiden vägleder den på plats inifrån fordonet. Be assistenten att sladden slutar inne i bilen så att de vilar på instrumentbrädan.
6

Tryck packningen på ramen från utanför bilen medan din assistent drar på ena änden av sladden långsamt, dra packningen läpp ut och runt vindrutan ram.
7

Låt uretan tätningsmedlet härda i ungefär två dagar innan du kör fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59741.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.