Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

DIY Car Glass

Inte mycket jämföras med chock och ångest av att ha en sten eller annan projektil hit och chip din vindruta. Chips är bland de vanligaste problemen vindruta skador. Innan chip former till en spricka, kan du fixa det med en enkel vindrutan chip reparationssats. Jobbet görs bäst i solljus eftersom solen hjälper bota spackel efter att du har eliminerat chipet. Saker du behöver
Spruta vindrutan reparationssats
Knife
Glas Handduk Cleaner Review eller trasa
Visa fler instruktioner
1

Rengör det skadade området med fönsterputs. Låt det helt torr, vilket tar ungefär 10 minuter, beroende på temperaturen. Lägg en handduk eller trasa under det skadade området för att se till att du inte spiller någon reparation föreningen på färgen.
2

Tryck hålet ur din häftskiva. Hålet ska redan vara igång av tillverkaren, så hålet kan göras enkelt genom att helt enkelt trycka ut plasten i centrum. Dra av skyddspappret och tryck den mot glaset. Placera hålet över det skadade området. Rikta fliken upp.
3

Avlägsna skyddspappret från ovansidan av skivan. Tryck på piedestalen på det. Se till att flikarna anpassa upptill.
4

Dra bort locket från sprutan. Sätt in den i sockeln. Vrid sprutan tills det sitter. Dra ut kolven för att suga ut luften. Håll det där för en stund sedan trycka in för att tvinga din förening i sprickan. Upprepa 10 gånger.
5

Låt vindrutan att sitta i solen i minst 30 minuter för att härda föreningen. Ange din bil och kontrollera eventuella luftbubblor. Upprepa processen om det behövs.
6

Avlägsna sprutan. Skär skivan och piedestal med en kniv och torka bort eventuell kvarvarande förening.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59422.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.