Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man tar bort Clear Coat Sprutningsundersökning Från en vindruta

Med ny färg kommer ett nytt lager av skyddande klarlack, och medan färgen på vindrutan är lätt ses och tas bort, är klarlack sprutdimma på vindrutan ofta förbises. Du kan känna den klarlack, dock så även de minsta på vindrutan skapar små knölar. Ta bort översprutningen själv är möjlig. Allt du behöver är en speciellt framtagen lera bar som drar klarlack från vindrutan. Saker du behöver
Automotive lera bar
Clay bar smörjmedel
Microfiber handduk
Visa fler instruktioner
1

bort smuts och skräp från den drabbade ytan genom tvättning av vindrutan grundligt. Klappa ytan torr med en ren, luddfri handduk för att säkerställa att ingen smuts kvar på ytan som kan orsaka repor från leran bar.
2

Spraya ett tunt lager lera bar smörjmedel på vindrutan . Täck endast en 3-fot-fyrkantig sektion, så att smörjmedlet inte torkar eller drar till sig damm medan du arbetar på ett annat område av vindrutan.
3

Kör leran bar över den smorda ytan av vindrutan. Flytta baren i en back-och-tillbaka rörelse, kör sedan fingret över vindrutan med varje pass för att avgöra om du har rensat ytan av sprutdimma. En klar vindruta ska kännas smidig utan små knölar indikerar närvaron av sprutdimma.
4

Undersök leran bar efter tecken på förorening. Med användning blir baren missfärgad från klarlack. När smuts blir uppenbart, sträcka bar något platt, och vik den på mitten för att exponera en ren yta, och fortsätta rensa vindrutan.
5

Avlägsna smörjmedlet från ytan av vindrutan med en microfiber handduk innan du flyttar till ett nytt avsnitt av vindrutan. Upprepa borttagningen på nya avsnitt tills du har tagit bort alla spår av overspray.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59654.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.