Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man tar bort glaset i luckan på en första generationens S10

Demontering av luckans glas eller fönster på en S10 är inte så svårt. Den svåraste delen i att ta bort fönstret slippa dörrpanelen. När du som har tagit bort du kan komma till fönstret lätt. Fönstret hålls på genom olika spår, när du tar bort fönstret måste du vara noga med att inte böja spåren eller du kommer att ha svårt att sätta fönstret igen Saker du behöver
Tänger
Phillips skruvmejsel
Rigid spackel
hylsnyckel
Handskar (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Nedre fönstret ungefär halvvägs och sedan ta bort den negativa kabeln, som är svart i färgen, från batteriet. Använd dina tång för att ta bort kabeln. När kabeln tas bort, kan du sedan gå vidare och börja att ta bort luckan.
2

Få Phillips-skruvmejsel och ta bort skruven som ligger i det inre dörrhandtaget. Dra i dörrhandtaget surround panelen från dörrpanelen. Ta ut genom fönstret veven genom att släppa klämman bakom dörrpanelen och dra ut veven.
3

bort skruven i armstödet med Phillips-skruvmejsel. Det kommer att finnas en eller två skruvar.
4

Ta bort klippen dörrpanelen. Det finns totalt sju clips, tre på varje sida och en på undersidan. Ta din spackel och sätt den mellan metallen och dörrpanelen och trycka tillbaka den för att ta bort klippet. Gör detta till varje klipp.
5

Tryck upp på dörren panel tills dörren låsstången dyker upp, ta bort panelen helt. Ställ den åt sidan någonstans säkert. Lyft upp plastbit.
6

Ta bort de två skruvarna som håller fast den främre fönsterglidlist. Ta glidkanalen från glaset. Se till att hålla en fast hand på glaset så att det inte faller.
7

Dra fram på glaset så att fönstret kommer ifrån bågen panelen rullen. Skjut tillbaka på fönstret så att änkan kommer bort från den främre bågen panelen rulle. Fönstret är nu borta från rullarna och är redo att komma ut.
8

tag i toppen av fönstret ordentligt och dra uppåt tills glaset är helt borttagen från dörren. Ställ glaset åt sidan noggrant, och se till att lägga den någonstans att det inte kommer att gå sönder. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59728.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.