Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur du ändrar ett bakrutan

Ändra en bakruta, eller så Bildelar Mart refererar till som ett fordons motljus, kräver flera verktyg och material. Stegen innebär avlägsnande av weatherstripping - eller dess vattentäta självhäftande skyddet som omger och tätar fönstret på plats. För en lyckad borttagning, har en assistent för att hjälpa till att avlägsna och montera glaset med lätthet. Använd skyddsutrustning innan du arbetar med glas och annat farligt material. Saker du behöver
Replacement bakruta
skyddsglasögon handskar
Utility Review Garage kabel
Vindruta kniv
Kommersiella Cleaner Review Rags
primerfria självhäftande
uretanlim
Visa fler instruktioner
1

växellådsförslitning säkerhet. Placera verktyget handskar och skyddsglasögon på innan du fortsätter att ta bort och installera glas.
2

Från utsidan, punktera varje sida av vädret-stripping gummi med en vindruta kniv. Mata garaget kabeln inuti skiva du har gjort. Med en person i bilen och den andra utanför, börjar att såga med kabeln runt den självhäftande gummi för borttagning. Addera 3 p Om det finns någon gummilister kvar inifrån bilen, ta bort alla spår av den med en vindruta kniv.
4

Tryck på och lossa bakrutan inifrån bilen genom att lägga tryck, kommer det att bli mycket lättare att ta bort glaset från dess tröskel. Har en assistent stå utanför bilen tillbaka ljuset för att fånga glaset.
5

Ta bort klibbig substans från runt tröskeln med mild tvål eller en kommersiell renare. Torka.
6

Ansök primerfria lim runt omkretsen, och låt det torka i 15 minuter före Drevning uretanlim ovanpå primerfria limmet.
7

Välj en bakruta som överensstämmer med storleken och graden av det gamla fönstret. Bead uretanlim längs omkretsen av det bakre glaset själv. Har din assistent hjälpa dig att lyfta den bakre glaset inuti omkretsen så att det passar på limmet. Placera pressen på bakrutan för några minuter så att limmet kan ställa på plats.
8

Låt bakrutan torka i 24 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59661.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.