Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man byter en 1970 Chevy Truck Vindruta

Vindrutan på ett fordon kan behöva bytas ut på grund av brott eller andra skador. Vindrutan på en 1970 Chevy truck kan ersättas av ägaren för att spara pengar, särskilt om ägarens försäkring inte täcker denna typ av skador. Det rekommenderas att två personer hjälpa till med installationen av vindrutan för att förhindra skada på glaset. Saker du behöver
New windsheild
platt skruvmejsel
Rakblad
Packning skrapa
Sandpapper
Crowbar
silikon täta
Caulk pistol

Visa fler instruktioner
1

Ta armarna Vindrutetorkare genom att lyfta att armarna upp och bort från vindrutan. Med hjälp av en platt skruvmejsel, tryck på fliken som håller armen på plats. Lyft upp och dra armen ur facket.
2

Använd en skruvmejsel, ta bort weatherstripping från den gamla vindrutan. Var noga med att inte repa lacken på lastbilen. Addera 3

Skär den gamla vindrutan från lastbilen med hjälp av en kniv rakblad. Slice genom vindrutan packning och klister runt hela omkretsen av vindrutan.
4

Ta bort den gamla vindrutan med en kofot för att bända den från lastbilen. Använd en packning skrapa och sandpapper för att avlägsna rester av häftmassa på lastbilen.
5

Rengör området för att ta bort smuts och skräp. En ren yta skapar en bra tätning.
6

Applicera en tunn sträng av vindrutan bindemedel på vindrutan och lastbil ram. Bara applicera medlet till de områden där de två möts.
7

Tryck den nya vindrutan på plats.
8

Applicera en jämn sträng av silikon täta till bilram med användning av en caulk gun. Det bör tillämpas på samma område som hos bindemedlet.
9

Kontrollera vindrutan för korrekt placering och en bra tätning. Ta vindrutan och tillsätt mer silikon täta, om det behövs. En bra tätning är viktigt för att förhindra vattenläckage och yttre buller.
10

Använda en packning skrapa, ta bort eventuell överflödig fogmassa som kan ha pressats ut.
11

Installera weatherstripping genom att trycka på den runt hela omkretsen av vindrutan.
12

tillbaka armarna Vindrutetorkare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59735.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.