Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur byter jag ett fönster på en 1972 Cutlass Supreme?

Oldsmobile Cutlass Supreme har utvecklats av General Motors och anses vara den bästa bilen i Cutlass intervallet. Byte av fönster på 1972 Cutlass Supreme är ungefär samma process som du skulle hitta på något annat märke och modell av fordon. Själva arbetet bör inte ta längre än en timme och du kan hitta alla verktyg och all utrustning du behöver på din lokala auto butik. Saker du behöver
kryssmejsel
Insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de två skruvarna som håller handtaget på plats med hjälp av en stjärnskruvmejsel skruvmejsel. Ta bort handtaget från dörren och lägg åt sidan.
2

Ta bort skruvarna ur innerdörrpanelen hjälp av skruvmejseln. Lyft luckan bort från dörren och plats med dörrhandtaget. Addera 3

Leta fönstret regulatorn. Fönstret regulatorn är en metallisk korsform som har en horisontell metallstång upptill som fönstret ansluter. Flytta fönstret regulatorn så lågt ner i dörrpanelen som du kan. Detta kommer att göra det lättare att ta bort fönstret.
4

Använd en insexnyckel för att ta bort de sexkantbultarna som ansluter fönstret till fönstret regulatorn. Lyft fönstret från dörrkarmen.
5

Skjut ett nytt fönster i dörrkarmen av Cutlass. Passa in hålen på undersidan av fönstret med dem i toppen av regulatorn. Sätt tillbaka den sexkantiga bultarna med insexnyckel. Placera dörrpanelen och dörrhandtag tillbaka på dörren och fäst på plats med skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59470.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.