Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man tar bort Steam Färgtoning

Alla fönster nyanser spruckit eller skadats under tiden, att du måste ta bort den nyans för att tillämpa ett nytt blad. När det gäller att ta bort fönster nyans, med en ångmaskin är ett av de bästa alternativen. Proffs använder ångfartyg eftersom det gör processen att gå mycket snabbare och smidigare, och det finns mindre chans att skada fönstret i processen. Tillämpa ånga fönstret löser limmet, så att du kan dra bort den färgton i en snabb rörelse. Saker du behöver
Jiffy ångmaskin
Diskmedel
Vatten
Sprayflaska
Pappershanddukar
Razor Blade
Super-fin stålull
Show Mer Instruktioner
en

Applicera ånga till det inre av fönstret för att lyfta nyans filmen. Kör ångbåt längs ytterkanterna av filmen för två till tre minuter arbetar sida till sida.
2

Lyft kanten av filmen med hjälp av naglarna och dra långsamt nedåt applicera ånga värme till filmen som du går. Ångan kommer kontinuerligt smälta limmet, så att du kan lyfta bort hela avsnittet av färgton som lämnar minimala rester och lappar bakom.
3

Skrapa bort eventuella stora delar som finns kvar på fönstret med hjälp av en rakblad. Spraya med såpvatten under denna process för att hålla området fuktigt.
4

Blötlägg fönstret noggrant med tvål och vatten och skrubba rent med en super-fin stålull skrubba. Detta kommer att lyfta upp någon klister kvar på ytan. Torka fönstret rent med diskmedel vatten och pappershanddukar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59715.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.