Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Förklaring Motorcykel Solenoids

I slutet av 1960 började motorcykeltillverkare installera elektriska förrätter på motorcyklar , ersätter sina tröttsamma kickstart system . En solenoid är en av den viktigaste komponenten i elektriska förrätter , som används för att mata motorn med el . Grunderna

Tråden levererar mängder el till startmotorn är tjock , är därför en särskild switch behövs för att strömmen ska slås på och av . En solenoid gör just det med en liten kabel ansluten till en tändningslåset på styret . Denna lilla strömställare styr en elektromagnet som fungerar som en större switch för tjockare , mer kraftfull tråd .
Orsaker
p Om en motorcykel inte startar , de två komponenter som bör testas först är batteriet och solenoiden. Skulle batteriet vara i funktionsdugligt skick solenoiden kan vara rostiga inuti eller starter trådarna kan vara rostiga .
Underhåll

Rost och felkopplingar är det viktigaste skyldige för magnetventiler frågor , så ta isär dem och ta bort eventuell rost ämne eller smuts kan ofta förhindra många problem . Utbyte av komponenter kan krävas bör det finnas betydande skada .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61976.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.