Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en tjocklek på en Kia Spectra


I en Kia Spectra, som alla fordon, som ersätter ett bromsok är en riskfylld uppgift. Byta bromsbelägg är en sak, men att ändra ett bromsok är bäst rekommenderas för en utbildad mekaniker. Om du ser att ersätta en tjocklek i din Spectra själv, se till att den är rätt installerad och smörjas för att förhindra fastnar. Rådgör med en expert först. Saker du behöver
Allen /hylsnyckel
Däck järn
Jack
Caliper för Spectra
Replacement passande brickor
Liten gummit
Visa fler instruktioner
Ta bort den gamla Caliper
1

Avlägsna monterade däcket när bilen är ordentligt höjs. Använd femstjärniga mönster för att ta bort muttrarna, ta bort muttern över från en tidigare borttagna.
2

Lossa bromsslangen från bromsoket, kasta ut brickorna på passkruvarna och plugg slangen. Ta bort kabeln parkeringsbromsen och klämma på en bakre oket.
3

Utdrag bultarna styrtapp på den främre bromsok eller bultarna lås på bakre oket. Tjockleken ska nu svänga uppåt från sitt fäste och glida av stiftet boot.
4

Fäst hjulet igen och sänk bilen. Testa bromsarna, först genom att pumpa dem tills de känner sig fast och sedan på vägen. Addera Installera nya Caliper
5

Installera den nya bromsok på rotorn eller fästet . Dra åt de främre bultarna styrpinne till 19 fot pounds till 21 foot pounds och de bakre bultar lås till 22 fot pounds till 29 fot pounds.
6

Anslut bromsen slang till bromsoket. Använd nya brickor med bulten. Dra åt bulten till 9 fot pounds till 13 fot pounds på en främre bromsok och 16 foot pounds till 22 på en bakre oket.
7

tillbaka kabeln parkeringsbromsen och klämma på en bakre oket.

8

Fyll huvudcylindern till max med ren bromsvätska och lufta bromsarna. Har någon annan pressa på pedalen medan du lossa luftningsskruven på varje hjul för att låta luft fly från systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56881.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.