Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter den främre differential på en 1999 Silverado

Den främre differentialen på en 1999 Chevrolet Silverado tar input från överföringen fallet och använder den för att slå de framaxlar och framhjulen när fyrhjulsdrift är aktiverat. Bör denna skillnad misslyckas, då de främre axlarna inte kan vända, och skulle kunna låsa upp. Skulle detta hända, måste du ta bort skillnaden från Chevrolet och ersätta den med en ny. Det tar ett par timmar att göra rätt. Saker du behöver
Jack
Jack står
dräneringskärlet
Däck järn
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
mekanik tråd
skiftnyckel set
växellådsdomkraft
Replacement differentialaggregatet
Växellådsolja
Visa fler instruktioner
1

Park Silverado och sätta på parkeringsbromsen. Placera drain pan under den främre differentialen. Unbolt avtappningspluggen på främre differential med 1/2-tums Ratchet och uttag. Lyft framför lastbilen med domkraften. Ta bort de främre hjulen.
2

skruva isär drivaxeln från differentialen med 1/2-tums Ratchet och uttag och en fast nyckel och dra ut den ur differentialen. Unbolt drivaxlarna från differentialkretsen med 1/2-tums harskramla och ingångar och hänga axlarna från ramen med mekanik tråd. Koppla alla elektriska anslutningar från differentialen med händerna. Addera 3

Dra av reläet stav förbinder pitman armen och spännhjulsarmen på styrningen med 1/2-tums Ratchet och uttag. Lyft växellådsdomkraft upp till differentialen och linda kedjorna från jack runt differentialen att hålla den till uttaget. Unbolt differentialen från drivlinan med 1/2-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Sänk domkraften ner och dra ut det ur vägen.
4

Ta bort den gamla differential från växellådsdomkraft. Ställ ersättare differential på växellådsdomkraft. Rulla jack under den främre änden och lyft upp domkraften. Bolt ersättande differentialen drivlinan med 1/2-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Avlägsna växellådsdomkraft.
5

tillbaka överföringsstaven till styrningen med 1/2-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka ledningarna med händerna, sedan skruva drivaxlarna till differentialen med 1/2-tums Ratchet och uttag, sedan tillbaka drivaxeln till differentialen med 1/2-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
6

Fyll differentialen med växellådsolja med de specifikationer som anges i bruksanvisningen. Byt framhjulen, höja Silverado något, ta bort domkraften och sänka Silverado.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62112.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.