Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Justera Torsion Bar på en Chevy

Torsionsstavar, när den är installerad i en framvagn på en Chevrolet, stödja vikten av framför lastbilen. Dessa staplar är precis som traditionella spiralfjädrar, förutom att de montera på den lägre länkarm i ena änden och torsionsstången tvärbalken på den andra. Dessa torsionsstänger är justerbara, vilket innebär att du kan finjustera suspensionen till en viss grad, lyfta eller sänka den några inches i endera riktningen om så önskas. Denna process tar ungefär en timme att göra. Saker du behöver
Stoppklossar
Jack
Jack står
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Park Chevrolet lastbil på ett jämnt underlag, lägg i parkeringsbromsen och stoppklossar bakhjulen. Lyft framhjulen från marken med hjälp av domkraft, och placera pallbockar under ramen.
2

Hitta tvärbalken som kör bredden på ramen och har en torsion bar som leder in i varje sida. Hitta torsion bultarna bar justerande belägna i tvärbalken.
3

Dra varje torsionsstång justeringsbult samma antal varv med hjälp av 1/2-tums Ratchet skiftnyckel och uttag för att höja den främre hjulupphängningen, eller lossa bulten för att sänka den främre änden. Se till att du vrider båda bultarna samma antal varv så att lastbilen hålls nivå från sida till sida.
4

Sänk Chevrolet bort av domkraften med domkraften och ta bort stoppklossar.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61948.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.