Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en rostig Fuel Line en Toyota 4X4 Cab Pickup

bränsleledningarna på en Toyota 4X4 pickup löper från motorn, under lastbilen, till bränsletanken. Dessa linjer går från mjuka linjer gjorda av gummi för hårda linjer gjorda av stål. Stålet rader under lastbilen kan falla offer för salt på vägarna och de faktorer, rostiga ut linjen och göra den obrukbar. För att åtgärda problemet, kan du ersätta den rostiga bränsleledningen. Saker du behöver
Linje skiftnyckel uppsättning
Byte bränsleledning
Rust genomträngande bespruta
Visa fler instruktioner
1

Öppna gasen dörren och öppna gasen cap. Krypa under Toyota och leta reda på bränsleledningen du vill ersätta. Spåra det till anslutningarna på varje ände, och spraya rost genomträngande spraya på kopplingar som förbinder stål linje till den flexibla linjen.
2

Koppla bort rost bränsleledningen från böjliga bränsleledningen med en linje skiftnyckel. Dra bränsleledningen bort av plastclips som håller den på ramen och ta sedan bort den från trucken. Addera 3

Installera det nya linjen i stället för den rostiga ena, och skjut in plast clips på ramen. Installera om bränsleledningarna till de flexibla linjer med en rad skiftnyckel.
4

Starta motorn och leta efter bränsleläckage på anslutningarna. Om du hittar någon, skärpa beslag med en linje skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61912.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.