Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar Drivning på en S-10 Pickup

Drivaxeln på en Chevrolet S-10 pickup ansluter svans axeln hos transmissionen till bakaxeln, vilket gör att två att flytta ihop i unisont. Drivaxeln har universalleder på båda ändar, som slits ner med tiden. Även lederna kan ersättas, är det ibland lättare att byta hela drivaxeln med en ny som har universalleder som är i bättre skick. Om du gör det kan spara pengar och det kan också vara snabbare. Saker du behöver
Jack
Jack står
skruvnyckel set
Byte drivaxel
24-tums brytjärnet
dräneringskärlet
Visa fler instruktioner

1

Lyft S-10 med domkraft och placera pallbockar under alla fyra hörn av lastbilen, så att alla fyra hjulen är upplyfta från marken.
2

bort banden som förbinder U-lederna på drivaxeln till bakaxeln med en skiftnyckel. Använd spett att dra drivaxeln ur bakaxeln.
3

Sätt dräneringstråget under sändningen. Sätt den nya drivaxeln nära den gamla, under lastbilen. Dra den gamla drivaxeln ur transmissionen och snabbt sätta ersättare drivaxel in i växellådan för att minimera eventuella spill av transmissionsolja.
4

Tilt änden av drivaxeln i fästet på bakaxeln och skruva den på plats med hjälp av en skiftnyckel. Lyft S-10 utanför pallbockar och sätta tillbaka den på marken med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61205.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.