Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man ändrar Frambroms i en Town & Country Van

Periodisk broms byte på Chrysler Town & Country är en del av bilens ordinarie underhållsarbete. Frekvensen av van bromssystem utbyte beror på mängden av slitage på bromsarna. Om du kör bilen ibland, kommer dina bromsar pågå längre än bromsar som används ofta. Du bör inspektera kuddar och rotorer som en del av din vanliga underhåll rutin. Saker du behöver
pads Ersättningsbromsbelägg
Automobile jack
stödbenet
rörtång
stoppklossar
Hylsnyckelsats
Tvingfäste
Turkiet Baster
dräneringskärlet
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen på plan mark och stänger sin tändningen. Öppna och säkra huven motorrummet. Ta bort hälften av bromsvätska från huvudcylindern med Turkiet baster. Placera vätskan i tråget för återvinning efter att projektet har slutförts.
2

Placera stoppklossar bakom bakhjulen. Lossa hjulets hjulmuttrarna med rörtång. Höj Town and Country med bil uttaget. Placera en pallbock under fordonet och höja den till ramen. Avlägsna muttrarna från hjulet med hjälp av rörtång och drag av däcket från bilen.
3

Lossa bultarna på bromsoket med hjälp av en hylsa och spärrskaft. Placera baksidan av bromsoket och baksidan bromsbelägg mellan käftarna av C-klämman. Stäng klämman tills bromsok kolv belägen på insidan av okets hus. Ta bort bromsbeläggen från bromsoket och kassera dem.
4

Place de nya bromsbeläggen i bromsoket. Placera bromsok på plats på hjulet montering och dra åt skruvarna med hylsa och spärrskaft. Upprepa steg 2 till 4 på det andra hjulet.
5

Placera hjulet tillbaka på Town and Country. Dra åt hjulmuttrarna med rörtång. Ta stödbenet från under bilen. Sänk van till marken med bil uttaget och dra åt muttrarna med rörtång.
6

Öppna och säkra van huva. Lägg färsk bromsvätska till huvudcylindern, efter behov. Stäng bilens huva.
7

Sitt i förarsätet och pumpa bromspedalen flera gånger tills den är fast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58616.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.