Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så här ändrar bilar för en levande

Anpassa bilar för en levande är en givande upplevelse för dem som tycker byggnad, målning och modifiera bilar. Automobile customizers ändra kropparna av bilar genom att utföra anpassade måla jobb och lägga både visuella och prestanda tillbehör. Rätt utbildning krävs för att anpassa bilar för en levande. Det första steget för att göra en levande modifiera bilar är att tjäna en examen vid en bil yrkesskola eller tåg med en erfaren professionell. Instruktioner
Träning och utbildning
1

Hitta en yrkesutbildning eller specialitet skola som specialiserat sig på bilar.
2

Granska kurser som erbjuds av skolan och anmäla dig till kurser som är till nytta för anpassade bilbyggare. Fördelaktigt kurser inkluderar bilteknik, reparation av krockskador, motor och liten motor reparation, fjädring och styrning, bil rekonditionering, diagnostik bil-och elektronikindustrin bil.
3

anmäla dig till kurser som ger dig de kunskaper behövs för att bli en egen bil tekniker. Välja kurser som ger dig en bil-relaterade intresseföretag eller kandidatexamen, såsom bil underhåll teknik, auto organ tekniker eller bilteknik.
4

Fyll i kurserna och tjäna din examen. Under skolan, är du undervisas av erfarna instruktörer och arbete hands-on med bilar. Många skolor kräver praktik erfarenhet att ta examen, där du arbetar i ett garage eller reparationsverkstad för skolan kredit.
Sysselsättning
5

Gå till en jobbsökande katalog webbplats som som faktiskt Monster eller NeedTechs.com och recension aktuella lediga jobb inom bilindustrin i ditt område. Om du är öppen för flytt, utöka din sökning och leta efter jobb i hela landet.
6

Prata med instruktörer från din skola och, om du var skyldig att arbeta som praktikant, prata med din mentor och fråga dem att skriva dig ett rekommendationsbrev. Fråga dem om de känner till några aktuella lediga jobb som inte finns på nätet eller i tidningen. Nätverk inom en bransch är ett bra sätt att öppna upp nya möjligheter.
7

Ansök om ett jobb. Ha en meritförteckning och eventuella skrivelser av beredda rekommendation och skicka med din ansökan. Om du får ett jobberbjudande, se till att jobbet kräver att du arbetar med att anpassa bilar, inte bara reparera dem. Om du inte får några jobberbjudanden, fortsätta att försöka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61632.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.