Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar en '91 Toyota 4Runner Starter

Du kommer att veta när din starter börjar svika. Din SUV kan tveka innan den startar eller du kanske måste försöka starta den ett par gånger. När du börjar märka detta, bör du byta ut startmotorn direkt. Om du låter det gå, kanske du någonstans och hitta dig själv fast eftersom du vann "kunna starta bilen. Ändra starter är inte alltför komplicerat men är lite tidskrävande. Det skulle vara en bra idé att låta ungefär tre timmar för hela processen. Saker du behöver
Wrench set uttag
Ratchet satt
Jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

dra bilen i garaget och öppna motorhuven. Ta den negativa batterikabeln.
2

Använd ditt uttag för att höja bilen och säkra den med pallbockar. När bilen är säkert fäst på pallbockar, ta bort jack.
3

Få under lastbilen och lokalisera starter, vilket återfinns mot botten-bak på motorn. Använd ett Ratchet och uttag för att ta bort muttern som håller batterikabeln till brytaren på startmotorn. Dra kabeln från startmotorn.
4

Dra de elektriska tråd isär kontakterna. Förbindningsdelarna bara drivit tillsammans, så allt du behöver göra är att dra på dem. Var inte rädd för att sätta lite kraft bakom det när du drar isär kontakterna.
5

Använd en hylsa och spärrskaft för att ta bort den nedre fäste från motorn och startmotorn. Håll förrätt med ena handen för att hålla den säker, ta bort den övre fäste från motorn och startmotorn. Dra i startsnöret från motorn.
6

Sätt den nya startmotorn in i motorrummet. Håll startmotorn på plats med ena handen och dra åt den övre fäste med andra. Medan han fortfarande håller startapparaten på plats, dra åt nedre fästet. Dra åt bultarna till 29 foot-pounds.
7

Skjut trådanslutningsdon ihop igen. Du kommer att veta att de är korrekt ansluten när du hör ett klick.
8

Sätt tillbaka batterikabeln genom att sätta tillbaka det på starter och ersätter muttern. Kontrollera att muttern är åtdragen.
9

Hissa upp bilen precis tillräckligt för att ta bort domkraften. När pallbockar tas bort, sänka bilen och sätta tillbaka den negativa batterikabeln. Stäng huven och starta bilen för att se till att allt fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61322.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.