Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man ladda batterier för hydraulik på Lowriders

Ett hydrauliskt fjädringssystem använder hydrauliska pumpar som lyfter fjädring upp och ner. Pumparna drivs av flera batterier, eftersom ju fler batterierna i systemet, desto snabbare bilen kommer att lyfta. Dessa inställningar finns normalt i lowrider fordon, och batterierna har ingen möjlighet att ta ut annat än med hjälp av en batteriladdare. Om du aldrig har gjort det förut, kan det verka skrämmande, men det är inte en mycket komplicerad process. Saker du behöver
Automatisk 12/24/36-volt batteriladdare
3/8-tums Ratchet och uttag
Visa fler instruktioner
1

Pop bakluckan på bilen och leta reda på batterierna för den hydrauliska installationen. Räkna antalet batterier i systemet och multiplicera den siffran med 12. Detta är den mängd av spänning finns i hydraulsystemet.
2

Koppla ledningarna mellan batterierna genom att antingen ta bort vingmuttrarna på terminaler eller använder en 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra batterikablarna åt sidan.
3

pluspolen från första batteriet i kedjan till den negativa terminalen på andra batteriet med spärrfunktion eller en vingmutter. Gör detta igen för nästa batteriet i kedjan tills du har tre anslutna batterier.
4

Anslut den negativa klämman på batteriladdaren till det negativa inlägget på första batteriet, sedan den positiva klämman på laddaren på positiva inlägget på tredje batteriet. Ställ vreden på batteriladdaren att läsa 36 volt, sedan slå på den för att automatiskt ladda batterierna. Upprepa processen för varje bank av tre batterier du har. Om du har mindre än tre, justera för antingen 12 eller 24 volt på laddaren om du har ett eller två batterier.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61234.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.