Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

GM Släpvagnsbroms Felsökning

Ingenting är värre än att ha dina bromsar går ut. Det kan leda till skador, skadad egendom eller sämre. För att hålla dina GM Släpvagnsbromsar i bra form, är det viktigt att göra sporadiska kontroller. Om du redan upplever ett problem i dessa felsökningstekniker kan hjälpa dig att räkna ut vad orsaken kan vara. Du kanske vill ta hjälp av en vän att hjälpa dig med några av dessa för att utföra dem mer noggrant. Saker du behöver
Compass
Laser värme sensor
Broms controller
Visa fler instruktioner
1

be någon hålla i stopp-knappen på din broms controller medan du håller en kompass tre inches från varje enskilt hjul. Om nålar svänger mot hjulet, dina magneter fungerar.
2

Kör runt kvarteret en gång eller två gånger, slår bromsen så ofta som möjligt. Då, komma ut och använda en sensor laser värme på varje hjul. Var och en bör vara varmare än den omgivande luften, och de bör alla vara mellan 70 grader av varandra. Om någon av dem är drastiskt off, kan du ha ett problem med den bromsen.
3

Använd en broms kontrollenhet med en strömstyrka läsning. Tryck på stopp-knappen medan parkerade. Det bör läsa 3 ampere per broms. Så för en två-axel 6 är den optimala behandlingen, medan en fyra-axeln bör läsa 12 ampere. Något högre och du kan ha bare tråd vidrör metall någonstans i ditt bromssystem. Vid 3 ampere lägre du har en broms inte fungerar alls, 6 ampere lägre betyder två bromsarna är ute, och så vidare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57086.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.