Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur att identifiera vad Förgasare jag har så jag kan beställa en Ombyggnadssatsen

För att ersätta din förgasare för reparationer eller för att beställa en ny sats, kommer du behöver veta sin lista nummer. Listan är präglat på din förgasare, antingen på hörnet av airhorn eller choke torn eller, om den inte har en airhorn, på MainBody. Ta bort förgasaren från ditt fordon innan du söker listnumret att lätt hitta den information du behöver. Instruktioner
1

Placera din förgasare högra sidan uppåt i en väl upplyst område. Du kommer att veta om den delen är rätt sida upp om de fyra bulthål sticker ut från kroppen av förgasaren vilar på marken.
2

Bestäm vem tillverkaren av din förgasare är. Olika tillverkare stämpla deras namn på olika delar av förgasaren, men namnet ska vara lätt att hitta. Kontrollera bränsleledningar och sidor kropp. Några vanliga tillverkarens namn att titta efter är Holley, Edelbrock, Quadrajet, Pierberg, Weber och Hitachi.
3

Titta på övre framsidan av förgasaren på pjäsen kallas airhorn, eller choke torn. Detta är en rektangulär del av förgasaren med rundade kanter, öppna till toppen av delen. Det kommer att finnas ett litet antal stämplat där. Formatet på numret varierar beroende på märke, modell och årsmodell på din bil och förgasaren som passar i det.
4

Ring din auto leverans eller förgasare kit återförsäljare och läsa dem numret till bestämma vilken kit du behöver beställa för utbyte.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61176.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.