Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Verktyg för Paintless Dent Repair

Vissa verktyg och utrustning som används för att reparera skador auto organ utan att tillgripa ett paint jobb. Dessa verktyg kommer i en mängd olika former och storlekar, främst metallstänger och plockar kroppen beroende på vilken typ av buckla reparation genomförs och individuella preferenser. Dessa verktyg används för att driva bucklor försiktigt antingen inåt eller utåt för att återställa kroppen tillbaka till sin ursprungliga form. Läsa utrustning

Standard Paintless Dent Repair (eller PDR) utrustningen ger möjlighet att läsa en buckla genom att tydligt se metallen flex tryck appliceras på skulden. En sådan utrustning är PDR ljus, vilket möjliggör att man kan utföra enklare läsning. Denna utrustning är konstruerad för mjuk och semi-djup skuggning, samt att identifiera vågor under den slutliga reparationen.
Dent avdragare

avdragare Automobile buckla kommer i en variation av stilar. Användningen av en buckeldragare innebär borrning av ett hål i mitten delen av buckla. Den buckeldragare utrustningen har en tråd sektion som är insatt i det borrade hålet för att göra det möjligt för teknikern att säkra en position som gör det möjligt för honom att dra kroppen arbete tillbaka i form. Hålet tillsluts sedan med användning av lämpliga fyllmedel eller färger. Dent avdragare kan vara tillgängliga i form av sugkoppar som kommer som ett par med PDR kit.
Hammer

Några bucklor orsakas av hagel skador. Under reparation av dessa ytor, finns det flera alternativ tillgängliga om en tekniker väljer att inte byta ut den skadade panelen. Ett av alternativen är användningen av hammare att arbeta skadan ut. Användningen av denna metod gör det möjligt för reparation göras utan användning av fyllmedel eller färger. Dock begränsar användningen av denna metod en från tillgång till alla delar av den skadade panelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61130.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.