Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Vad är en Renoverade motor ?

Om bilmotorn går ut , kan du byta ut den utan att köpa en helt ny motor . Att köpa en renoverade motorn gör att du kan spendera mindre pengar än att köpa en ny bil och samtidigt får en högkvalitativ utrustning . Innan du shoppa runt för en , men se till att du känner till grunderna . Renoverade vs Ombyggd

En renoverade motorn är en som har byggts om och sedan säljs till dig av en tillverkningsprocess professionell . Denna professionella har tagit en redan använd motor och ersatte de delar som inte fungerade korrekt . En ombyggd motor , å andra sidan , är en motor du eller din lokala mekaniker har tagit isär , städas upp och sätta ihop med nya delar .
Garanti

Renoverade motorer kommer alltid med en garanti från företag som säljer motorn . Detta kommer vanligtvis vara allt från 90 dagar till ett år . Om du eller din mekaniker ombyggda motorn , kan de nya delar som du sätter in i motorn skall omfattas av en garanti , men själva motorn kommer inte att vara .
Behöver jag ett ?

Du kanske inte behöver en renoverade motorn om din är riktigt gamla . Å andra sidan , kanske du vill köpa en om bilen verkar ha en hel del motorproblem . En certifierad mekaniker kan berätta för dig om du ska dra nytta av en rekonditionerad motor . Men se till att allt annat på bilen fungerar bra innan du köper en . Du kanske inte vill investera i en renoverade motorn om bilen fortfarande inte kommer att köra efteråt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61105.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.